Deze snelle e-bike fietst HEERLIJK (maar mooi is anders!)

Bright

43K weergaven8

  De snelle e-bike Klever B Speed Plus moet het niet hebben van zijn uiterlijk, 'maar als als je er één keer op fietst, dan wil je hem'. BINNENKORT meer E-BIKES, dus Abonneer! E-BIKE kopen? Dit moet je weten nlname.info/project/video/aq6cxovbd8qHoac
  VanMoof S3 nlname.info/project/video/irKp1K-0jrF8gmg
  De beste e-bike tot nu toe nlname.info/project/video/kZCX0GmYe9JnrJs
  Goedkope ebike Decathlon nlname.info/project/video/raTfooHJjMaRoIk
  Cowboy 3 nlname.info/project/video/h6GtkX2blpp6gn0
  Muto e-bike nlname.info/project/video/rH7VrYnNarCip5M
  VOLG ons ook op:
  bright_nl
  brightnl
  bright
  bit.ly/tiktokbright
  #ebike #fiets #ebikes #elektrische #fietsen #electric #bike #vanmoof #stromer

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. Marco van de Groep

   Man, man, man, ik glij van de bank van het lachen! Waar hebben ze jou gevonden! Jij bent gewoonweg briljant. Ga vooral zo door, want het is doorgaans dodelijk saai om reviewfilmpjes te kijken, maar nooit als jij ze doet!!! @Werkgever van David: geef die man wat opslag, want hij mag echt niet weg.

  2. Adelaar

   ...maar hij is verschrikkelijk!!!

  3. maartensynth

   Ik vind het meer een fiets voor oma's met veel geld

  4. Els Veerkamp

   Dat ie zo lelijk is kan een voordeel zijn, waarschijnlijk minder kans op diefstal.

  5. Ziemone

   Functionaliteit boven uiterlijk, voor mij. Ik vind de fiets trouwens niet zo lelijk hoor 😜

  6. Ayt Bouayach Media

   ik ben een enorme fiets liefhebber, ik zit er altijd op maar die prijs schrikt me af. wanneer gaan ze in de aanbieding?😀

   1. Bright

    Speed pedelecs zijn nog vrij prijzig, we hebben wel een gewone e-bike van Decathlon getest die is duizend euro..

  7. Jochem V

   Een fiets met een luide toeter en het alarm is een lullig piepje. Hou op met me 😂

  8. Sky man

   Ze rijden constant op het fietspat en ik snap het wel.

  9. Ignjat Miletic

   Hahahaha, beste review tot nu toe!

  10. Jeroen Witteveen

   💙 Super leuke review!

  11. Tjibbe van der Veen

   Dank voor je review David, we hebben o.b.v. je onnavolgbare aanprijzing van de 'Butt Ugly' besloten er eentje aan te schaffen! Kan goed zijn dat binnenkort ook nog een 'normale' e-bike volgt, maar dan ook een Klever B! Dank je wel!!

  12. David Knollinski

   Denk dat ie in een andere kleur ,grijs of zwart er al stukken beter uit ziet. En de prijs . . die is inderdaad te hoog. En een achterwielmotor ,nu de meeste een middenmotor monteren ,vind ik ook een nadeel ( bijvoorbeeld bij een platte band ). Maar het meeste schrok ik van het display ! Dat past misschien op een e-bike van +/- 1500 Euro. Maar voor zo een dure fiets ? ! Dan is de display die ik heb op mijn e-bike ,van Shimano ,op mijn Merida wel prachtig en heel informatief . .

  13. Ferry Sonder

   Wat n geld zeg, €5.000. Al die speed pedelecs zijn absurd duur. Voor 1500 koop ik n fatbike met 750 watt bafang die net zo snel gaat, met 17,5 ah accu. Voor €2.000 koop je een bikonit 750 met 2 x 15ah accu in t frame, ook 45+ km pu en dat is een van de bruutste modellen die ik ooit heb gezien. Voor €3.000 koop ik n fatbike met 1000 watt Ultra Bafang die gaat 67 km pu. Daar ga je dan met je €5.000 speed pedelec. Bij alle drie heb je dan n prachtig kleurenscherm, want dat scherm op de klever is er eentje van 10 euro. Ik ga de eerste binnenkort bestellen.

  14. Koen Schrauwen

   Hoi David, kun je binnenkort een keer de Amsterdam+ van LekkerBikes testen?

  15. Rob Berendsen

   Lekker filmpje David. Genot om naar te kijken!

  16. Bjorn Cleven

   Geweldige review weer, hele leuke presentatie!

  17. Keep calm and pedal on

   ik ben niet mooi, maar ik mag er wel wezen.... TOP uitspraak.

  18. ThomasSlayer

   De kachel moet branden zal het antwoord wel zijn maar ten koste van alles? Deze E-bike is werkelijk Uber lelijk. En dan een praatje maken dat het de cadillac is onder de elektrische fietsen, argh. Dat je blij bent dat je nek een keer geen pijn doet, je rijdt nota bene off road motor. Van alle fietsen die wellicht genoemd willen worden met bonus krijg jij de afzichtelijkste in je maag gesplitst. Had hem doorgegeven aan Jojojojojo Bram, die heeft een hele reeks ludieke transport middelen op zijn naam staan. Maar blijf wel door mijn oude buurtje fietsen in 020, hoe lelijk de fiets ook, ik blijf toch kijken.

  19. JJ G

   Erger me kapot. Na 3 minuten afgehaakt. Niet om aan te horen.

  20. AmsterdamDriver

   Die 49nm is wel echt weinig. Sommige gewone ebikes hebben al een stuk meer.

   1. HendrikdePendrik

    Dat accubereik is ook niks. Je moet snel rijden en je hebt Direct Drive, dat meer stroom verbruikt dan een middenmoter bij het accelereren. Je hebt minder onderhoud op de motor, maar de ashouder is wel aan meer slijtage onderhevig.

  21. Piotr Feder

   Hahaha.

  22. Gertjan en Corné Technologie

   Multivlaai?! Volgens mij is het de Fiat multipla, maar Multivlaai klinkt wel leuk😂

  23. Herby

   Klever... dat is toch zo’n irritant ding die achter je auto blijft hangen?!?

  24. Herby

   Testen in de Alpen is nu een beetje lastig (doen jullie sowieso niet), maar je zou wel de Keutenberg kunnen proberen. Dat is Nederland's steilste heuvel (13.5% voor de steilste 300 m).

  25. me2995

   Zalige review. :-)

  26. Detmer

   @0:45 Lekker hoor met de achterrem *in* de bocht remmen. Zou hij ook elke bocht in de auto aan z'n handrem trekken? 😂

  27. Didier Vanmaercke

   Wat gaat dat onnozel alarmpje helpen om hem niet te laten stelen lol.

  28. Eve from macintough

   David Hamerslag dat ging net goed he bij 0:45. Die dame had voorrang, Maar je reactie is nog steeds geweldig. Ik zag dat mens nog schelden. hahahaha. Verder weer een hele leuke weergave van jou.

  29. Gert v V.

   Meer van deze klasse reviews.... David Yes You Can!

  30. L R

   Echt een Duits model haha

  31. MrAgrar

   Waarom niet de X speed pinion. Dat is pas een parade paardje.

  32. Hielke Jager

   David, misschien wel de leukste review die ik ooit van Bright heb gezien! En keken ze nog op op de Wallen?

   1. David Lemereis

    Ze schrokken inderdaad allemaal en renden weg... zo lelijk vonden ze hem

  33. AdamReith61

   Ik betaal liever het dubbele voor de (Porsche ) Stromer st5

  34. Jorie bodjorny

   HAHAHAHAH "ZOALS EEN FIAT MULTIVLAAI " Ik heb een ebike radrunner 4 begrenst op 25km hard zat. En je hoeft je dus niet te gedragen als een brommer. Van de week door aardige politie dame staande gehouden. Keurig verzekerd bij de anwb en alles was in orde.

  35. Jeremiah Jitsukawa

   Fiat Multivlaai Haha

  36. panlomito

   Vorig jaar heb ik een proefrit gemaakt op de Klever B speed (dus niet de Plus maar de verschillen zijn gering) en was absoluut niet geïmponeerd. Je kunt er inderdaad 45 km/u mee rijden, dat wil zeggen dat je wel degelijk 45-46 km/u kunt halen maar deze fiets rijdt helemaal niet prettig op die snelheden: door de kleine wielen moet je veel meer toeren maken en dat is over langere stukken oncomfortabel. En daarmee is de fiets zeker geen cruiser waarmee je met gemak tussen de auto's rijdt op de rijbaan. Na een tijdje merk je dat je snelheid inzakt naar een comfortabele snelheid van 38-40 km/u. Dan de accu... de getoonde accu in het frame is de standaard 570 Wh accu die mooi wegvalt in de onderbuizen van het frame. Neem je een zwaardere accu, de 850 Wh of nog erger de 1200 Wh dan groeit ook het formaat van de accu waarbij deze boven de onderbuizen gaat uitsteken... de lage instap is dan opeens een stuk minder laag. Verder is mij opgevallen dat het stroomverbruik van de speed pedelecs van Klever bijzonder hoog is: zo'n 24-25 Wh/km terwijl andere merken eerder 21-22 Wh/km verbruiken. Bij nadere bestudering blijkt dat het verbruik niet hoger is maar dat de opgegeven accucapaciteit niet volledig benut kan worden. Dit is bedoeld om diepontlading (schade aan de accu) te voorkomen. Op zich is dat terecht, maar geef dan een realistische accucapaciteit aan die ter beschikking staat van de fietser. Mijn conclusies: de fiets is bijzonder lelijk, je kunt er niet comfortabel 45 km/u mee rijden en de actieradius is beperkt tot slechts 25/34/45 km voor respectievelijk de 570/850/1200 Wh accu waarbij de grotere accu's de instap hoger maken. In 2020 zijn slechts 27 Klever B-speeds verkocht tegenover 1.800 van het merk Stromer...

  37. Maurice Fien

   Functie boven vorm, altijd. Bij elk onderwerp. En omdat het deze fiets dan anders dan anderen maakt is het wat mij betreft juist een erg gaaf ding om te zien. Ik zou deze zeker overwegen bij mijn volgende fietswissel. In ieder geval voor een proefrit. Topjob David!

  38. Ron

   Doe mij maar eerst een mooi uiterlijk. Een elektrische fiets is een kwestie van een accu en een motor goed implementeren dus dat hoeft echt niet deze lelijkheid op te leveren. Dit is wat mij betreft een goed voorbeeld van ontwerpluiheid.

  39. G W

   Je mag er zeker wezen David!

  40. Mark Maverick

   Genieten dit

  41. sai b

   Met zon achterwielmotor moet je bergen verzetten om een platte band te herstellen .geef mij liever een middenmotor

   1. Ferry Sonder

    Ik heb n achterwiel hub fatbike en als m'n ketting breekt of afloopt, kan ik gewoon volgas naar huis gaan!

  42. Glenn RK

   Dit is volgens mij de meest eerlijke review ooit 😂......

  43. Tom Voskuilen

   Doe mij maar zo'n bud ugly!

   1. David Lemereis

    Butt Ugly :-)

  44. Maarten Vlasblom

   Laten we hopen dat deze niet de betrouwbaarheid van een Cadillac heeft want dan heb je 2 problemen. Ik zou toch liever op een X Speed van Klever willen zitten met een 1200WH accu. Ze zijn goed bezig bij Klever maar het marktaandeel in Nederland is wel veel kleiner als bijvoorbeeld Belgie.

  45. Alphons Stetter

   Idd, een lelijk ding. Erg blij met mijn VM ES2, gaat wel geen 45, maar 35 haalt hij met gemak :) En die is wel MOOI en confortabel na upgrade met Brooks en verende zadelpen

  46. johan bauwens

   00.45 omaatje op de gewone fiets had wel voorrang, voor de rest n fijne review zoals altijd

   1. David Lemereis

    Mee eens maar om de een of andere reden had ik haar niet gezien.

  47. Ronny

   Voor bijna hetzelfde geld heb je een elektrische scooter..

  48. Mariano Carlos

   zo vreselijk lelijk dat fiets, daar wil je toch niet er mee fietsen`?

  49. Lex

   Zo gruwelijk lelijk,fiets perfect als ik het goed begrijp?maar die prijs vind ik niet normaal,en dan fietsen op de weg ?dat heeft mij tegen gehouden om bijv.een Stromer aan te schaffen.helaas

  50. Patrick van Luinen

   Ik heb 2 keer een zware hernia gehad en daarom moet ik voor een fiets gaan waarop je hellemaal rechtop zit. dus kijk ik niet naar hoe hij eruit ziet.

  51. Benny van Wijngaarden

   Ik vind vorm wel degelijk belangrijk. Niet ten koste van alle functionaliteit, maar voor deze prijs zou ik niet zo'n lelijke fiets kopen. Prachtig hoe David het weer lekker duidelijk weet te brengen 😅

  52. Senb0nz4kur4

   Lelijk ok, maar voor die prijs mogen ze het wel iets beter afwerken zeg.

  53. Leon Buijs

   Leuke review. Maar.. Met zulke kleine wielen en banden wordt het nooit een ideale fiets, zeker niet voor 45 km/u. Dus geen optimaal comfort of maximaal ‘vorm volgt functie’.

  54. Leon Buijs

   *Alarm van de fiets gaat af in centrum Amsterdam* - Hele kudde mensen op de achtergrond maar niemand kijkt op of om - Lekker effectief 😆

  55. Sam de Realist

   Fijn om te zien dat er nog objectieve journalisten bestaan in deze tijd!

  56. Sjaak Schulteis

   Zo lelijk is deze fiets niet.

  57. Gordon Gekko

   Ik ben niet eens in de markt voor een e-bike, toch kijk ik alles van David 😂

  58. Jelle Verreth

   Ze kunnen beter richtingaanwijzers plaatsen op die fietsen

  59. Jeroen Bremer

   Veelste duur een pedelec

  60. Frank Leurs

   De functie is het belangrijkst. De vorm kan meetellen. Al is die minder belangrijk. Ik zou de 25km/u versie kiezen. Ik heb géén rijbewijs. OOK niet voor de brommer. Ik zie dat deze accu GROTER is is vermogen dan de STROMER speed-pedelec. Stromer heeft 1000 wattuur(1 Kwh). Ik zou dan 2 á 3 ritten moeten maken van ong. 100km. Geeft mij de mogelijkheid om vanaf Den Helder(woonplaats) naar Maastricht te fietsen. Groningen - roermand 291km? Ik wil niet vervelend zijn maar, deze afstand is ong. 280km. Den Helder - Maastricht is langer. Namelijk ong. 297km.

  61. Frank Langedijk

   Mooie helm David, welk merk en type is het?

   1. David Lemereis

    Weet ik niet. Kreeg ik te leen van QICQ dus ik denk dat je hem wel online bij hen kan vinden

  62. Raymond Benjamins

   Wow, voor die prijs koop je ook een goede 2e hands auto. Ik vind het idee van een speed pedelec wel interessant, maar niet voor die prijs...

  63. jd onrust

   Wat heb ik gelachen. Top review

  64. Martinus45A

   Ja, ik vind de Fiat Multipla wel mooi 😁Die staat ook niet voor niets in het ‘Museum of Modern Arts’. Deze Klever vind ik minder mooi maar ook niet heel lelijk hoor. Soort Adventure bike onder de e-bikes. Als altijd weer een geweldige leuke én informatieve video👍🏻

  65. Ronald Leeuwe

   Een leuke film Goed gedaan en ik ga dan toch echt Niet naar het uiterlijk kijken Functionaliteit vind ik een stuk belangrijker

  66. supertjeduc

   Ach mijn fiets was duurder , maar een spuitbus gebruiken op een fiets met schijfremmen, geen goed plan

   1. Leon Buijs

    Op een motor zitten ook schijfremmen (ja ook achter bij vrijwel elke moderne motorfiets) en daar is het ook geen probleem.

   2. David Lemereis

    Ik heb drie motoren met schijfremmen en ik gebruik al jaren een spuitbus om de ketting te smeren. Is totaal geen probleem want ketting en schijfrem zitten net zoals bij een fiets niet aan de zelfde kant :-) Daarbij heb je ook 'droog' kettingvet waar niks aan plakt.

  67. Tom de Koning

   Voor dat geld kun je toch net zo goed een elektrische scooter kopen? of niet?

   1. Joeri C

    In België kan je een fiets wel voordeliger leasen plus betaalt de fiets zich zelf terug met de kmvergoeding woon-werk. Maar ik vind de prijs van een speedpedelec ook wel veel te duur tov een scooter

  68. Frank Joosten

   Ik ben niet op zoek naar een e-bike, maar ik sla geen e-bike video van David over. Heerlijk!

   1. Martinus45A

    Dat heb ik dus ook😊

  69. Thijmen

   5k waar praten we over? Ik koop wel een comfortabele auto waar je droog in zit.

  70. Doron Krant

   Alles aan deze video is lelijk

  71. Jayden R onbekend

   Kenteken er af halen en dan op t fiets pad fietsen met 25 km per uur niemand die het merkt !👍

  72. Kees groot

   Probeer eens om alleen fietsen testen die je ook, voor een duurzaamheid test, bv 6 maanden mag houden en laat er iemand (bv een kijker) dan dagelijks op rijden. Je test nu uitsluitend hoe lekker zo’n fiets fiets , niet meer en niet minder. Maar is het ook een beetje een betrouwbare fiets? Dus alle fietsen die je test , ook 6 maanden laten gebruiken voor de duurzaamheid test. (Deel 2 van de video) ben benieuwd.

  73. C.S. Armadilo

   Het is dus een bewuste strategie van Klever om lelijke fietsen te maken...maar sorry, voor die prijs ga ik niet akkoord met enkel comfort

  74. mokum live

   Brrrr wat een gedrocht

  75. Rashid el MOtta

   Nice ik zou deze fiets overwegen ipv auto van de zaak

  76. Sunny CyclingSailing

   Prima aflevering, maar probeer eens het zadel op een fatsoenlijke hoogte te zetten voordat je gaat proefrijden :)

  77. Tweunis

   5:09 deze guy is echt een legend

  78. Renze Atzema

   Doe mij toch maar gewoon mn ouderwetse stalen ros

  79. Tweunis

   Heeeeeerlijk hoe hij die hele fiets afzeikt qua uiterlijk

  80. No More Karaoke

   Belachelijk

  81. GERARD Van Den Langenberg

   Geweldige video! Persoonlijk vind ik de fiets veel te duur én lelijk! Dan maar iets minder comfortabel ;-)

  82. Fred.L

   De langste advertentie ooit en idd de lelijkste die ik ooit gezien heb

  83. Tartaarsaus

   Functionaliteit vind ik belangrijker dan het uiterlijk! 🚲

  84. Tartaarsaus

   11:57 David, geen minderwaardigheidscomplex ontwikkelen! 🤣

   1. Tjibbe van der Veen

    Je mag er zeker zijn David!

  85. Sander de Vries LB

   David Jij bent zo grappig over deze Fiets aan het praten. Echt super leuk om naar te kijken. Maar €4.999 is veel te veel geld voor zoon fiets.

  86. VPN Consult - advies over veilig internetten!

   Geen betere expert van E-bikes 🚲 in Nederland dan 🚴‍♀️ David🚴‍♀️ van Bright!

  87. Sjoerd Blab

   Zeker weer een gesponsorde fiets. Echt elke fiets is bijzonder en tijd fantastisch. Net als die vanmoof die je aanraadde. Na drie fietsen met storingen en mankementen ben ik er wel klaar mee

   1. David Lemereis

    @Sjoerd Blab ik snap het. Is gewoon ruk dat vanmoof je meerdere malen in de steek liet

   2. Sjoerd Blab

    @David Lemereis misschien reageerde ik wel uit emotie. Nou ja , misschien 😁 Anyway ik kijk toch graag naar je filmpjes David

   3. David Lemereis

    Nee hoor en ook VanMoof was niet gesponsored. En tijdens mijn duurtest van de VanMoof heb ik geen problemen gehad.

  88. Para Montana

   ik vind m helemaal niet lelijk :P

  89. Tartaarsaus

   4:46 Ja, zeker een mooi landschap! 🙈 😉

  90. Vincent Krap

   Ik hou het lekker bij mijn RadRhino 5 van Rad Power Bikes. Misschien leuk als jullie die fietsen eens wat meer testen. Leuke en praktische fietsen en zeer betaalbaar 👌

   1. MrTahref

    goede keuze. Radrhino heeft hun fietsen goed geprijst

  91. Reint Tepper

   Geweldige vlog en vreselijke fiets. Hoe goed hij ook fietst, ik wil er niet op gezien worden. En voor dat geld is het helemaal te triest voor woorden.

  92. Mike Slooven

   Weer zo’n ding voor geitenwollen sokken die vroeger geen brommer mochten, en op zo’n ding zich de king of the road voelen... Je omschrijft deze quasi modo onder de vervoermiddelen wel mooi David👌🏻

  93. Marco Huber

   Mag 't een ietsje minder debiele tester zijn?

   1. Joo2oob

    Euhhhh, dus de prijs vind je oké?

   2. Laurens Feys

    Ik hou net van deze stijl. Ga zo door David, je video's zijn om van te smullen.

  94. Thomas

   11:57 wijze woorden David hier

  95. Jan733

   Eens een Klever altijd een Klever.

  96. Jake Flores

   Maar wanneer worden de elektrische stepjes legaal...

  97. Anthony van der Vecht

   2:09 fiat multivlaai ?🤣

  98. JUR O

   Ik ga nog even na de Wallen om te kijken of ik Niemand met deze BGM(big green motherfucker) kan imponeren.....😨

  99. Marc Van Heurck

   In België is er een soort gelijke opgestart. Die Bright misschien ook eens kan testen. Ellio. Een fiets die van nul is ontworpen vanuit de automobiel wereld. Automatische versnellingen. Middenmotor en in het voorwiel. Grote batterij en met kleine wielen. Ziet er ook raar uit. Maar rijd geweldig. Voor mij een nieuwe Cadillac. 🤪

   1. David Lemereis

    Klopt maar ik mag hem niet testen omdat ze zich niet op de Nederlandse markt richten op dit moment

   2. GERARD Van Den Langenberg

    Twee motoren?

  100. Honey_Bees13

   6:50 de spuitbus moet er soms tegen aan?😅 dat is vrij slecht. Gewoon doekje over de ketting,olie(geen spuit vorm😉) dan schakelen,in laten trekken en dan doekje er over😁 Roermond 😁