Eindoordeel Samsung Galaxy S21: kopen of niet?

Bright

66K weergaven18

  Onze review van de Samsung Galaxy S21 en S21 Ultra, vanaf eind deze maand te koop in Nederland. Samsung heeft een paar grote keuzes gemaakt. Hoe pakken ze uit? Voor wie is de #GalaxyS21 of de S21 Ultra een goede koop? MEER smartphone-reviews: abonneer en zet de bel aan! Eerste indruk nlname.info/project/video/l37K06DGnLBnaYE
  KIJK OOK: iPhone opladen? Let hier op nlname.info/project/video/b5fQmqHXnpZraZM
  VOLG ons op:
  bright_nl
  brightnl
  bright
  bit.ly/tiktokbright
  #Samsung #S21 #smartphone #android #iphone #apple #avondklok #Nederland

  Gepubliceerd op Maand geleden

  Reacties

  1. Bright

   Onze ervaringen met de Galaxy S21 en S21 Ultra, vanaf 29 jan. te koop. PS. Geef een 👍 voor onze stagiair Jeremy! Dit was zijn laatste video 🙏 Binnenkort gaat Eric weer een smartphone-cameratest doen, dus zet de BEL aan 🔔 En PRAAT MEE op onze Discord discord.com/invite/3Wu7Rdg

   1. Boem Boem

    @Danny Janssen Hey, de MI 11 stelt teleur qua camera. Ik vrees dat wie xiaomi wil dat die voor de MI 11 Pro zal moeten gaan of mss mochten ze ook een ultra model uitbrengen. Ik heb gisteren paar filmpkes gezien vd MI 11 vs s21+ enz... Foto's vond ik teleurstellend bij de MI 11. Ik kan het maar laten weten. :).

   2. Danny Janssen

    Beste bright, gaan jullie ook een review maken over de nieuwe xiaomi mi 11? Ze zijn volgens mij hard op weg om europa te veroveren nu huawei terug valt. Ben benieuwd hoe goed ze het doen met hun nieuwe smartphones

  2. Frank Derksen

   Hecht je waarden aan je prive gegevens, Blijf dan weg bij samsung, Samsung laat facebook namelijk toe om jou gegevens te verzamelen, iphone daar integen heeft facebook tracking data service geblokkeerd, en ik vindt dat een tech programa als bright zulke onderwerpen echte bespreekbaar moet maken, voordat je mensen rotzooi aansmeert die je gegevens verkoopt, Waarom denk je dat je sinds de S8 niet meer de facebook app kan verwijderen van je telefoon?! Heb zelf de s10+ maar dit is echte de laaste samsung die ik ooit nog heb gekocht, betaal lieve paar honderde euros meer voor beter beschermde prive, dan een telefoon die om de 4u gegevens verstuurt na 3rde partijen.

  3. ian plasschaert

   Doen Julie een video van alle functie

  4. Marcel Kemps

   ik heb 2 s21 gekocht bij jullie voor ruim 1600 euro deze zijn na 2 dagen terug gestuurd na drie uur bellen met jullie nu heb ik weer 2 nieuwe 1 is er uit de verpakking om te testen maar helaas weer het zelfde probleem kan moeilijk opnemen filmpjes laden langzaam coolblue doet net als of ze niet van dit probleem afweten dat wij de eerste zijn . echter heb ik contact gehad met samsung ik moest mijn 5g maar uitzetten tot ze en oplossing hebben . schandalig gewoon !!!!! 1 telefoon ligt hier te niksen voor ruim 800 euro en de ander kan ik geen eens gebruiken op 5g waar ik ruim 1600euro voor heb betaald ! ik zou deze waardeloze telefoons bij niemand aanraden het antwoord van coolblue is ook je mag andere telefoon's bij ons uit zoeken echter heben wij voor 70 euro aan hoesjes elders gehaald. dan is het ook nog zo dat de keuze bij coolblue op dit moment erg beperkt is ! MORAAL VAN DIT VERHAAL NIET KOPEN!!!!!!!!!

  5. Thijs Gauw

   wat een lelijk ding

  6. enoch7th adam1st

   Brood, spelen en heers mede mogelijk gemaakt door de grote van de aarde!

  7. MDT

   oeioei .. S21Ultra heeft last van ISO banding , bij DSLR'S teken van lager lOW LIGHT prstaties.. zou dit dan cbetekenen dat de camera op S21 + aanzienlijk beter presteerd ?? dat lijkt me raar , mss en dat zit ook op topsegment dslr's , is er sprake van DUAL NATIVE ISO ? Dan heb je 2 ruis niveua op verschillende ISO'S , eentje op lagere bij veel licht en eentje op hogere ISO's . kan zijn dat op de ultra net de hoge threshold niet weas bereikt en bij + wel ... effe nerd checken lol

  8. Boem Boem

   Volgende week heb ik de S21. Mijn mening; Plastieke achterkant? Ja en? Voelt zo niet aan en valt toch niet echt op + minder breekbaar dan een achterkant met glas en ik doe er toch een cover rond. Ik vind het net mooi. Geen sd kaart? Gebruik ik nooit meer, vind dat maar klodden omdat ik niet alles kon opzetten wat ik wou ook. Ik kom ruim toe met 128GB dus een sd card niet nodig. Scherm is ietsje minder dan de s20 maar dat is dus verwaarloosbaar hoor, maak ik geen punt van. Liever de 120hz refresh rate. 8K filmen? Doe ik bijna nooit omdat ik geen 8K scherm heb + 4K 30/60fps is beter tot nu toe. En 8K neemt enorm veel plaats in, je moet maar eens 10 minuten filmen. Enige ik maar dwaas vind is dat ze er ook de lader uit laten. S20 heb ik weggedaan vanwege de batterijduur waar ik niet tevreden van was, S21 zou toch afhankelijk natuurlijk wat je ermee doet ong 1 uur a 1,5 uur langer moeten kunnen meegaan. Oke voor mij. Mocht ik eens een hele dag weg zijn dan kom ik zelfs met een 5000 mah batterij niet toe , dusja, ik neem mijn externe batterij mee dan.

  9. Jefke

   veelste duur

  10. Juliette Van moorsel

   wat is eigenlijk het verschil tussen s20 plus en de s21 plus,

  11. Rio Bartes

   Eerst halen koptelefoon uitgang weg en nu de sd card slot, geen samsung meer voor mij. Gemiste kans

  12. Floris Jan Vermeer

   Heb hem gisteren binnen gehad, mooi toestel! Plat scherm bevalt erg goed ipv ronde randen. Een S21 mini zou wel fijner geweest zijn ivm sporten en bewegen.

   1. Floris Jan Vermeer

    @Lina BA klopt, geen koptelefoon aansluiting

   2. Lina BA

    Is het waar dat er geen mogelijkheid is om naar muziek te luisteren en filmpjes te kijken met oortjes (die met de draadjes)?

  13. Dennis Visser

   Ik wacht op de Galaxy S21 Ultra Plus Extra XL Curved Extended Battery

  14. cloud specs

   Ik zou een s20 kopen.

  15. C4EMGEN

   Als je de zoekfunctie gebruikt in het Settings menu dan hoef je niet zo heel diep te graven ;)

  16. Bad Mash

   Niemand vraagt voor achtergrond van S21 Ultra ik wil de link om te downloaden ??

  17. Bjorn Dremmen

   Toch weer een Exynos processor voor Europa? Leren ze het dan nooit bij Samsung? Sjonge jonge kansloos dit,stop er toch gewoon een Snapdragon in man!

  18. Mitch

   Software software software .geen reden om over te stappen . Fold 2 nu 2 maanden ♡

  19. Luc Lambrechts

   Zeer degelijke toestel maar zal het NOOIT kopen dezelde prijs betalen voor samsung exynos inplaats van de snapdragon 888. Zijn in mijn ogen wanpraktijken, snapdragon presteert beter is sneller maakt beter fotos en blijft koeler.

  20. ivo brunenberg

   Zit er een screen Protector op standaard uit de fabriek?

   1. Gagik Gagikjan

    ja

  21. dead men walking

   Dus allemaal een iphone kopen

  22. Koen Van der Linde

   Toch nog een MacBook in de video 😂

  23. Dennis Kusseneers

   Ondanks dat de S21 Ultra in het zwart er echt vet uitziet zou ik eerder de S20 Ultra kopen of nog een jaar wachten.

  24. Rudra Panday

   Zoomt in op een hakenkruis.. 👀

  25. dF_Leon

   Conclusie: koop gewoon een iPhone

   1. dF_Leon

    @Devran Bruinen ok

   2. Devran Bruinen

    @dF_Leon Je snapt waarschijnlijk zelf niet dat uw poging tot belediging nergens op slaat, maar wat kan ik anders verwachten van een verstandelijk beperkt jongetje. Het is je vergeven!

   3. dF_Leon

    @Devran Bruinen oh ik dacht dat dat jou geboorte was

   4. Devran Bruinen

    Hahahahahahaahahahahaha :D Nu al de grap van het jaar!

  26. ImCarlos21

   Jammer dat jullie de voor camera verschillen niet besproken hebben

  27. Tigran Silvis

   Kan Erik misschien in zijn camaretest ook de pro-modus testen. Ik ben er enorm fan van.

  28. Manon Crosby

   Mooi filmpje hoor Jeremy. Bedankt!

  29. Joe Mama

   Je betaalt €849 voor plastic?! Wow!

   1. Boem Boem

    Sommige mensen vind ik echt niet slim, checken mensen dan nikske vraag ik mij af? Bv bij ons in Belgie kan je die s21 kopen aan 649€ via telenet (uuteraard moede bij telenet zitte maar ken je iemand dan doe je het via die persoon dan maar). S21+ aan 849€ enz... Gewoon een tip voor alle mensen die smartphones kopen vd eerste dagen al, altijd alles goed checken, betaal nooit die volle pot :).

  30. xRebeccaS

   Momenteel heb ik de s10 en mag ik verlengen, zouden jullie aanraden de s21 te bestellen of beter over 1 of 2 jaar los een nieuwe tel kopen? Ik vind de roze S21 namelijk echt heeeeeell nice!

  31. Fur

   Prachtige gravitatie plus hakenkruis 9:09

  32. Guido Akster

   Niet echt een vooruitgang tov de S20. En als er geen SD kaart in kan dan dit jaar maar eens geen Samsung. Jammer

  33. __________________________________________________

   Nou iedereen massaal naar de Tele2 abonnement afsluiten.

  34. Hendrik Schokker

   Mooie review! Grootste reden voor mij om over te stappen zou zijn de camera en zelfs met de nieuwste telefoons zie ik nog geen reden om te upgraden vanaf mijn Huawei P30. Naast de hoofdcamera een ultra wide en telecamera, perfecte nacht foto's en absurd goede macro fotografie. Eindelijk een telefoon waar ik echt jaren mee kan doen. Het enige wat ik 'mis' is een hoge refresh rate maar daar stoor ik mij nog niet aan.

  35. Enes

   Wat moet ik doen om galaxy buds live te hebben als ik een s21 gekocht heb?

  36. Sjar Menace

   Zijn er serieus nog mensen die samsung kopen lol... iphone is het beste

   1. Boem Boem

    Ik ben een iPhone fan geweest, wat u zegt klopt half en half hoor. iPhone het beste? Er zijn de dag van vandaag meerdere besten ;).

  37. Randy Rabel

   Ik kan me abonnement pas 30 januari verlengen. 2 dagen na de preorder actie.. dan maar een iphone

  38. MichelZelf

   2021 be like: alleen lag bij 8K video lol

  39. bart 00

   sla dit toestel gewoon over, want hier zitten wat kinderziektes in van de nieuwe innovaties. volgend jaar heb je een betere telefoon

  40. Ezra

   3:08 Skateboards zijn niet plat

  41. cloud specs

   doei jermy bedankt!

  42. Sander Van Alphen

   Die Chinese telefoons hebben gewoon de laatste snapdragon. Voor de helft van het geld van een Samsung met een slome exynos chip.

  43. Imkerij Zeebijen

   Toppie jeramy😁

  44. Peter B

   Lekker wachten met een nieuwe, heb de s10 nog, werkt perfect en deze s21 is echt niks

  45. Martijn Klein Nagelvoort

   Lekker overslaan dit toestel gaat dezelfde toekomst tegemoet als de S6

  46. J. Lebowski

   Alleen jammer dat er Android op zit. Daarnaast is de waarde van Samsung vaak al na een half jaar 50% goedkoper, wat investeren weer een dingetje is.

   1. J. Lebowski

    @EliteDimitri klopt inderdaad. Het is even een maandje wachten. De rest is al flink gekelderd.

   2. EliteDimitri

    S20 Ultra kost ook nog +- €1000

  47. Carpe Diem

   Elk jaar weer hetzelfde verhaal,(bedoel niet de review),maar hoe geweldig een toestel is terwijl het een downgrade is..1200+ euries voor een nieuwe phone,waar geen lader, headset en SD card inzit,en het scherm is minder.. Zonde geld. Volgend jaar is de S22 weer véél beter dan de S21. Ik hou het bij m'n S10+,draait op Android 11,UI 3,en blijft een beest. SD card slot, headphonejack,glazen body enz. Maakt gewoon hele goede foto's,sound is top,gebruik een headset met draad, scheelt veel batterij (geen bluetooth nodig),en vooral m'n 500gb SD card met oa foto's die ik al sinds m'n Note4 erop heb. Makkelijk toch. Ben elke dag nog happy met m'n S10+. Batterij sloom? Dan naar Samsung Service Shop en een nieuwe erin laten zetten. Groetjes en iig bedankt voor de review 👍

  48. Wouter

   Grootste manco, het software update beleid dat Samsung heeft laten zien de afgelopen jaren. Helaas Samsung het wordt toch weer een Apple.

  49. gamer

   F voor Jeremy

  50. Fietspomp

   4:44 - Een slow motion video opnemen om het nut aan te tonen van 120 Herz is net zo iets als een macro video opnemen om het nut te tonen van 1440p. Beetje selectief met voordelen aanduiden vind ik dit.

   1. Fietspomp

    Begrijp me niet verkeerd, het is prima dat jullie dit aantonen. Maar wat je wil voorkomen is dat een consument straks een aanschaf doet die gebaseerd is op het zichtbare verschil tussen 15hz en 30hz. Een groot gedeelte van de consumenten zal wanneer hij beide schermen in een winkel naast elkaar legt het verschil niet of nauwelijks zien. Zo'n consument was ik zelf, die laatst een 90 en een 60hz naast elkaar legde. Zelfs met de wetenschap dat het 90hz scherm sneller is kon ik het verschil er niet uithalen. Dit soort dingen worden klaarblijkelijk een beetje opgeblazen door bijvoorbeeld de manier hoe jullie het presenteren. Klein beetje voorlichting en nuance er bij en voilla.

   2. Fietspomp

    @Bright Dat is natuurlijk ook wel zo, maar je laat feitelijk iets anders zien. Wanneer je een video vertraagd naar bijvoorbeeld 25% afspeelsnelheid krijg je een vergelijking tussen 15hz en 30hz. Dat is een wezenlijk verschil met 60hz en 120hz, temeer omdat het verschil steeds minder zichtbaar wordt bij verversing snelheden boven 40 tot 60 Hz, afhankelijk van de persoon. Met dezelfde methode kun je een 120hz video vertragen naar 25% en dit vergelijken met een 240hz video. Dan krijg je 30hz een 60hz vergelijking, en natuurlijk gaat 60hz er dan veel beter uit zien. Die gekte zullen we ook nog wel krijgen als het aan het marketing team van Samsung ligt, maar of jullie daar ook in meegaan is natuurlijk aan jezelf.

   3. Bright

    Het is de enige manier om het verschil goed te zien op video.

  51. Martyn vh

   Als ik op internet opzoek, lees ik dat drones minder dan 250g (DJI mini 2) geen exploitantnummer nodig hebben (dus ook niet geregistreerd hoeft te worden). Klopt dat dan? Want in de video zei je dat je ‘m wel moet registreren!

  52. PlushiePoogle

   Wat ik zo jammer vind is dat elke smartphone, zelfs bij de ultra met z'n 'super goede camera' het beeld 's avonds / bij weinig licht nog steeds zo "grainy" en niet erg scherp is. 10:48 "ik vind dat ie het echt knap doet" ik vind het afschuwelijk maar dat zal wel aan mij liggen dan.

   1. Bright

    Het ging hier over het scherpstellen. Niet over de rest van het plaatje. Daarbij grainy is logisch. Sensors zijn verschrikkelijk klein in smartphones ten opzichte fullframe of aps-c-sensoren.

  53. Joordez Orange

   Ik denk alleen niet dat ze wegkomen met het weglaten van de micro sd, ik heb al tig klacht comments gelezen op verschillende platformen

  54. Kubi Pro

   Jammer van geen lader.

  55. J

   Hè Merijn, sowieso waarschijnlijk kan natuurlijk niet he. Of sowieso of waarschijnlijk 😛

   1. Bright

    Laat Merijn lekker z’n verhaal vertellen.

  56. waldo the walker

   Voor mij erg duidelijk welke het gaat worden ...thx bright

   1. Bright

    We zijn benieuwd :-)

  57. Bart Q

   Nee niet kopen, het is een berg geplande veroudering, niet te repareren, geen oplader, geen koptelefoon poort en bij het kleinste valletje breekt alles omdat het fragiel is als de pest. Regelrechte troep

  58. Nielsf2704

   9:11 mooi graffiti stuk.. 🤣

  59. M K

   Wtf🤣🤣🤣 zit samsung al op de S21, k dacht dat ze op de s15 ofzo zaten. Hahahaha 4 jaar geleden had ik nog de S5 mini. Gaat veels te snel

   1. EliteDimitri

    @M K Nee om mee te lopen met het jaar (2021)

   2. M K

    @EliteDimitri oh serieus? Hzo hebben ze 11-19 geskipt dan? Om toch nog in versie nummers voor te lopen op Apple 🤣

   3. EliteDimitri

    ..S9 S10 S20 S21.

  60. nissa mokoginta

   Ahhh shit ik wou dat ik toch de S21 ultra had genomen ipv de s21+ . De reden dat ik S21+ ik wou wat grotere scherm en platte scherm. Maar nu ik dingen hoor van S21 ultra klinkt gewoon beter.

  61. paul henriquez

   Uitbreidbaar met SD kaart vind ik toch wel belangrijk. Met de snelheid waarmee vandaag de dag updates worden klaargezet in de app store is het toch wel belangrijk het interne geheugen daarvoor te reserveren. Na 1,5 jaar zit mijn A51 al voor 10% vol (dat is dus 12 gig aan updates!). Cloud biedt in de regel slechts 15 gig opslag en zit dus met een paar foto's vol.

   1. Bright

    Ik (merijn) heb voor €10 per maand 2 TB in de cloud. Geen probleem dus. En harddisks of ssd’s heb je voor 80-120 euro 1 tb.

  62. Brecht Simons

   Wat een topper die Jeremy!

  63. 1977allout

   Ik wacht wel en kijk wat de nieuwe note gaat doen Als de sd kaart houder er niet meer in zou zitten dan voor mij geen samsung meer

  64. A .H

   Tis een downgrade van s20 ultra maar deze heeft een beter camera

  65. Sergio Casino

   Bright snapt het niet, Je betaald niet alleen extra voor storage, MAAR je betaald het keer op keer ... Terwijl velen hun SDcard mee namen en het scheelde ook nog eens heel wat tijd de bestanden over te zetten.

   1. Bright

    We snappen het wel, maar denken er anders over dan jij.

  66. wouter

   iPhone vinden ik wel beter

  67. Tom

   Is zijn linker-wenkbrauw nou wittig of ligt dat aan mij?😂

   1. Bright

    Dat ligt aan Merijn. Die heeft een witte wenkbrauw die hij deze keer niet goed had gekleurd.

   2. KiNG

    😂😂

  68. Mula B

   Wat weetje van een coolblue reclame krijgen wanneer je bright zit te kijken😋

  69. #PuraLeña

   Inderdaad. 5G, WiFi 6 en cloud maken SD kaart eigenlijk overbodig. Nu SIM kaart nog alleen (Multi)eSIM en kan er weer een klepje weg. Weer meer ruimte en minder mechanische componenten.

  70. Ali Mahmodi

   Een vraagje: ik heb een s21 besteld en hiervoor had ik een s10e. Kan ik gewoon de adapter van mijn s10e (15 Watt fastcharging) gebruiken om mijn s21 optimaal op te laden, of raden jullie mij aan om een nieuw adapter voor s21 te bestellen, aangezien ik geen adapter bij krijg (zo jammer)

   1. Lina BA

    Hoi! Kan je bij de S21 ook naar muziek luisteren met oortjes? Ik bedoel dus de oortjes met draden. Ik hoorde dat je alleen met draadloze oortjes kan luisteren maar vind die niet zo fijn...

   2. Bright

    Niet optimaal, maar wel gewoon met 15watt. Dat is vrij vlot. Dus ik voorzie geen problemen.

  71. Jeroen Brink

   Zijn we een smartphone of een camera aan het reviewen?

   1. Bright

    Beide

  72. snowmane

   13:20 - Nee, bij de iPhone 12 kost de upgrade van 64GB naar 128GB maar €50,-...

   1. Bright

    Samsung beginnen bij 128gb dus dat is geen goede vergelijking. 128->256 is €120

  73. Finn H

   Wejow, hoe snel dit account is gegroeid. Ik wist nog toen jullie bij de 8k zaten 😱

  74. Marne van Vliet

   8:05 is dit in Oudewater?

  75. fromblackbox

   Dit kan ik nooooit betalen, veel te duur voor mij

   1. Boem Boem

    Hoe denkt u vele mensen dit betalen? Bij ons in Belgie bv 9€ voor de s21 met een abo van 45/52€ als ik me niet vergis, zo doen vele mensen dat, 24 maand wel vast. S21+ was 249€. Nu hebben ze het even terug duurder gezet zie ik bij proximus, staat te duur nu.

  76. MrDuckie228

   Samsung lachte apple uit voor het weglaten van een oplader. Doen ze het vervolgens zelf. Ze hebben volgens mij hun tweet verwijderd ondertussen.

  77. Michel_dg

   die montage was oprecht goed 😂

  78. George Keverkamp

   Nice Jeremy :-))

  79. Robbe Sonck

   Prachtige telefoon. Maar hoe zit het met het hoesje? Als je dat daar rond wilt doen met dat camera blok?

  80. Senne Peeters

   13:00 lange software ondersteuning is bij Apple al jaren standaard en langer dan 4 jaar

   1. Martijn ツ

    Krijg je gratis na een aantal jaar updates die je tel slomer maken, en de batterij duur korter maken 😂

   2. UtrechtFanaticNL

    Lul niet 😂

  81. Lars de Weert

   Erg fijn dat jullie je mening geven over wanneer jullie denken dat een upgrade een de moeite waard is.

  82. A Berg

   Is hij nou veel beter dan een oneplus 8?

  83. Joshua Oostveen

   Jeremy kan heel goed editen met die leuke effecten!

   1. Joshua Oostveen

    Bedankt voor het hartje!

   2. Joshua Oostveen

    Bedankt voor het hartje!

  84. Geothy

   Hoe zit het met de microfoon ,is die goed genoeg om yt video's mee te filmen.

  85. Joshua Oostveen

   8:13: je ziet het niet verkeerd.

   1. Joshua Oostveen

    Bedankt voor het hartje en het markeren!

   2. Joshua Oostveen

    Bedankt voor het hartje!

  86. alex

   Het grootste voordeel van de s21 is,dat de s20 goedkoper wordt.😎

  87. Sidney Tetelepta

   Troep!

  88. Ellice. P.

   Ik heb nog een Samsung VR bril liggen, kan ik die met de S21 nog gebruiken?

  89. Niels Lukens

   Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet doen... of de s20 ultra of de 21 plus of 21 ultra

   1. luc peters

    Ik heb het zelfde probleem. Ik heb nu de S10 en wil of de S20 ultra of de S21+. Maar ik wacht nog 1 a 2 maanden. Misschien zakt de prijs van de S20 ultra nog door de release van de S21 serie.

  90. Rens Victor

   Goeie eerlijke review

  91. ZeelandleefUrbexExplore

   2 weken later: nieuwe Samsung S22 😂🤔

  92. Joan ter Weele

   Geen sd kaart is echt een no go.

   1. Joan ter Weele

    @Mart Jan Koops dat gebruik ik ook ondanks dat Google de kwaliteit van de foto's naar beneden bijsteld zodat ze kleiner worden. Soms duurt het even voordat ze worden geüpload en die foto's/filmpjes kun je dan kwijt raken. Tevens verandert google over een paar maanden het gebruik van Google foto, deze gaat dan meetellen in de ruimte van je account.

   2. Mart Jan Koops

    @Joan ter Weele tegenwoordig kan je ook alles backuppen met google fotos en drive, gaat helemaal automatisch.

   3. Joan ter Weele

    @games.io Mijn vorige telefoon had geen sd-kaart. Toen die kapot ging was ik een aantal foto's kwijt en een belangrijk filmpje omdat Google die nog niet gesynchroniseerd had. Een aantal bestanden die via WhatsApp verstuurd waren was ik ook kwijt. Op mijn huidige telefoon word het op de sd-kaart opgeslagen, als de telefoon kapot gaat kan ik tenminste makkelijk bij mijn data.

   4. games.io

    Wat zet jij allemaal op je tellie dat je dat nodig hebt?

  93. Ayoub Ibn Rais

   Niemand moet de s21 kopen we moeten ze boycotten ik ga voor de note 20 ultra

  94. Silke Schoots

   Kunnen jullie alsjeblieft de oppo enco free draadloze oortjes testen?? Er is nog geen Nederlandstalige review

  95. Ayoub Ibn Rais

   Wrm van wqhd naar fhd gaan ben toch niet gek

  96. maarten de visser

   S21 Ultra Phantom Titanium 512GB gepreorderd, tip kijk eens op de site van samsung, hier kan je exclusieve kleurcombinaties bestellen die niet in de winkel kunnen verschijnen. Persoonlijk vind ik bij de custom kleuren dat de camerabump echt een andere uitstraling krijgt.

   1. Wouter D.H.

    @Senna Ohja ?Ik denk dat jij nog meer onderzoek moet doen verschil in GPU is nog steeds te groot in het voordeel van SD en geef me een source dat aantoont dat Exy SD verslaat in Batterijduur?

   2. Senna

    @Wouter D.H. Ik denk dat je maar is wat meer onderzoek moet gaan doen. De Exynos presteert dit jaar beter dan de snapdragon. Zoek maar batterijtesten op en performance.

   3. Wouter D.H.

    Ik stond ook op het punt hem te kopen maar Exynos heeft me alweer teleurgesteld,het is een stuk verbeterd tov vorig jaar daar niet van maar voor die prijs wil ik exact de zelfde prestaties dan van de Snapdragon variant

  97. Guapo Prince

   Echt typisch Samsung, zoveeel features, maar uiteindelijk gebruik je er 3. 😂😅

   1. UtrechtFanaticNL

    Jij misschien, maar menig persoon gebruikt het wel degelijk. Daarbij als ze alles hetzelfde houden zou je hetzelfde krijgen als Apple... overpricede bullshit met 9/10x hetzelfde features

  98. Ayoub Ibn Rais

   Ik heb denk ik toch liever de note 20 ultra

  99. marin van den oetelaar

   Beste Bright. Mijn naam is Marin en ik ben groot fan van uw video's. Vooral van de low budget phones video's. Daarom ben ik telefoons gaan bekijken en vergelijken. Ik vond de umidigi Bison wel een hele interessante phone. Hij is waterdicht, stofdicht en valproef van af 1,5 meter. Hij heeft 5000 mah en een 18watt oplader. Betreft camera's heeft hij een Sony 48mp matrix quad camera en een Sony 28mp selfie camera en een onderwater camera. Hij heeft ook 6GB+128GB opslag.

  100. Patrick van Hugten

   Lelijk